stiri Braila – debraila.ro

De 1 martie, politistii braileni n-au impartit doar lalele, ci si amenzi | 14 conducatori auto au fost pusi sa sufle-n fiola

Pe 1 martie, politistii au impartit, la primele ore ale diminetii, flori doamnelor si domnisoarelor aflate la volan, insa, dupa ce au incheiat activitatea festiva, au trecut la scris amenzi.

Oamenii legii au actionat pe raza municipiului si judetului, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de securitate si liniste publica.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 92 de persoane, dintre care 5 controlate corporal sumar, verificati 71 de agenti economici si oprite in trafic 54 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 14 conducatori auto.

Totodata, politistii au constatat 27 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 6.430 de lei, dintre care 15 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 la alte acte normative.

Comentarii