stiri Braila – debraila.ro

Dasaev nu a induplecat judecatorul: AREST PREVENTIV | Strigatul interlopului: „Nevinovat!”

Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, isi va petrece urmatoarele 29 de zile in spatele gratiilor, judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Braila, admitand propunerea procurorului de caz: arestare preventiva!

Desi si-a sustinut nevinovatia in camera de consiliu, la fel cum a facut-o si in fata jurnalistilor, barbatul nu l-a convins pe magistrat ca poate fi cercetat in arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Marti, in jurul orei 13:00, politistii l-au adus pe Dasaev, care fusese retinut pentru 24 de ore, la instanta. Pe scari, interlopul a rostit un singur cuvant, repetat de mai multe ori: „Nevinovat!”.

Dupa ce judecatorul s-a pronuntat, avocatii lui Dasaev au contestat decizia care-l tine pe clientul lor in spatele gratiilor, ultimul cuvant avandu-l Curtea de Apel Galati, care, in termen de 5 zile de la inregistrare cauzei, trebuie sa dea o solutie.

Interlopul este acuzat de tentativa de omor, port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce i-ar fi injunghiat pe Darrel Bowie si Jospeh McClain, doi baschetablisti americani, pe terasa „The Music Pub”.

Comentarii