stiri Braila – debraila.ro

Daniel Mitrofan, fost consilier local: „PER vrea un oras mai curat din toate punctele de vedere, de la strazi, la administratie”

Fostul consilier local democrat-liberal Daniel Mitrofan a revenit in politica, preluand conducerea Organizatiei Judetene a Partidului Ecologist (PER). Mitrofan a fost consilier local timp de doua mandate, in perioada 2004-2012, iar cel de-al treilea mandat la incheiat dupa doar un an, prin demisie.

„Am decis sa-mi pun experienta politico-administrativa la dispozitia unei echipe de oameni noi, tineri, pregatiti si implicati in viata comunitatii, oameni care isi doresc un oras mai curat. Noi vrem un oras mai curat din toate punctele de vedere, de la strazi, la administratie. Cred ca Braila are nevoie de o administratie noua, profesionista si mult mai apropiata de cetateni, o administratie curatata de incompetenti si oportunisti”, a spus Mitrofan.

Totodata, liderul ecologistilor a mai precizat ca ideea de ecologie nu i-a fost straina nici cat timp a fost membru PDL, aratand ca, in 2012, a promovat o hotarare de Consiliu Local Municipal prin care autovehiculele electrice sau hibrid sunt scutite de impozit, cu scopul de a incuraja achizita de masini nepoluante.

Comentarii