stiri Braila – debraila.ro

Danaila, presedintele PNL Braila, nu spune daca demisioneaza in cazul in care Inalta Curte il va declara incompatibil: „Vom vedea care e cea mai buna solutie”

Consilierul judetean Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a evitat sa spuna clar daca va demisiona sau nu din fruntea filialei in cazul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie va decide definitiv ca a fost incompatibil in perioada in care a detinut simultan pozitiile de viceprimar si reprezentant al Consiliului Local Municipal in consiliile de administratie ale mai multor unitati de invatamant.

In prima instanta, Curtea de Apel Bucuresti i-a respins ca nefondata contestatia liberalului la raportul Agentiei Nationale de Integritate.

„O sa am o discutie la acel moment cu colegii, dar astazi sunt intr-o situatie in care prea multe nu am ce sa spun. Știti care este motivul. E vorba despre prezenta mea in CLM si pe postul de viceprimar si in consiliul de administratie de la Colegiul National „Murgoci”, delegat printr-o hotarare a Consiliului Local Municipal. Mi s-a intamplat pentru ca mi s-a facut o reclamatie la ANI, din acest motiv am ajuns in situatia asta. Opozitia va merge in continuare, sa stiti ca nu se va intampla nimic. Eu voi ramane langa partid. Este un proiect pe care mi l-am asumat de la inceput si sa stiti ca nu intr-o eventuala candidatura a mea sta strategia partidului. Eu sunt unul dintre colegi, suntem o echipa si echipa va face o figura frumoasa. Voi continua alaturi de partid. La acel moment voi avea o discutie cu colegii si vom vedea care e cea mai buna solutie pentru PNL Braila. Eu stiu ca multa lume isi doreste sa nu mai fiu presedintele PNL, dar viata mea nici nu incepe si nici nu se termina cu aceasta functie. Voi face recurs si pana la o decizie definitiva nu se pune problema unei demisii”, a declarat Danaila.

In cazul in care judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu vor anula raportul ANI, Alexandru Danaila nu va putea candida la alegerile locale si parlamentare din 2020.

 

Foto: MDPress

Comentarii