stiri Braila – debraila.ro

Danaila (PNL): „Noi suntem pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat. Daca liberalii de la Chiscani nu au avut motive temeinice, vom lua masuri politice”

Consilierul judetean Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a declarat pentru DEBRAILA, dupa ce Consiliul Local Chiscani a respins, pentru a doua oara, asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, ca asteapta sa vada motivele pentru care consilierii liberali au votat impotriva asocierii si, in functie de acestea, vor fi luate sau nu masuri politice.

„Daca nu au existat motive temeinice, vom lua masuri in urmatorul Birou Politic judetean. Noi suntem pentru asociere si sprijinim dezvoltarea statiunii. Cei de la PNL au votat atunci (n.r. la primul vot) impotriva pentru ca au primit proiectul cu doar o zi in urma”, a spus liberalul.

Danaila a mai adaugat faptul ca PSD „mimeaza” vointa pentru realizarea asocierii, in contextul in care social-democratii „au majoritate la Chiscani pentru toate proiectele”: „Daca exista vointa, proiectul poate fi aprobat.”

Chiscaniul A RESPINS pentru a doua oara asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat | Viitorul statiunii depinde acum DOAR de Chiscani

Comentarii