stiri Braila – debraila.ro

Danaila (PNL): „Consiliul Judetean este de vina pentru mortii din accidentele de pe drumurile judetene cu gropi”

Consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL) a declarat, miercuri, ca „de vina” pentru mortii din accidentele rutiere de pe drumurile judetene aflate intr-o stare deplorabila este Consiliul Judetean.

„Am vazut ca in ultimele zile, ultimele saptamani, s-au produs cateva accidente, unele dintre ele cu urmari deosebit de grave, din cauza starii drumurilor judetene. CJ se face vinovat de starea drumurilor judetene, de intretinerea lor si de aducerea lor la nivelul in care pot fi exploatate pentru traficul rutier. Am vazut ca, din nefericire, un accident s-a soldat cu un deces. Este tot vina CJ si pentru aceasta chestiune, pentru pagubele materiale. Au fost masini rasturnate, oameni care au avut viata pusa in pericol, care au fost spitalizati. Toate aceste chestiuni cad in sarcina CJ. Este bine de stiut ca fiecare cetatean care circula pe dj poate cere CJ remedierea acestora drumuri”, a spus liberalul.

In sedinta Consiliului Judetean de miercuri, 30 august, s-a dezbatut un proiect de hotarare privind infiintarea unui serviciu in cadrul institutiei care sa se ocupe de intretinerea drumurilor judetene, cu utilaje proprii. Poiectul a fost aprobat, consilierii judeteni liberali abtinandu-se la vot, motivand ca costurile de functionare a serviciului le depasesc pe cele care ar fi cauzate de scoaterea la licitatie a lucrarilor de intretinere.

Comentarii