stiri Braila – debraila.ro

Danaila, candidat la sefia PNL Braila: „Simionescu a fost categoric un primar mai bun ca Dragomir. Nu exista termen de comparatie”

Consilierul judetean Alexandru Danaila, care si-a anuntat recent intentia de a candida la presedintia Organizatiei Judetene PNL, a declarat, la Realitatea TV Galati-Braila, ca fostul primar Aurel Simionescu, in administratia caruia a ocupat fotoliul de viceprimar al municipiului, „a fost un primar mai bun decat Marian Dragomir”. PNL-istul a mai afirmat ca, in opinia sa, nu exista termen de comparatie intre Simionescu si Dragomir.

„Relatia actuala cu fostul primar Simionescu vreau sa cred ca a ramas una normala, in conditii bune. Ne-am vazut destul de rar in ultima perioada. La momentul in care eram in functie, nu am avut niciun fel de problema sa iau pozitii cand PSD a avut derapaje. (…) Comparand cu primarul de azi al Brailei, pot sa spun ca Simionescu a fost un primar mai bun decat domnul Dragomir. Categoric! Nu cred ca exista termen de comparatie”, a spus fostul viceprimar al Brailei.

Danaila a mai adaugat faptul ca „lucrurile la Primarie” atunci cand Simionescu se afla in fruntea institutiei „se intamplau intr-un mod mult mai alert fata de ce se intampla astazi”: „Proiectele de anvergura, cel putin in perioada care s-a scurs de la schimbarea primarului, lipsesc cu desavarsire.”

Comentarii