stiri Braila – debraila.ro

Danaila ANUNTA ca vrea senator: „PNL Braila merita sansa sa-si desemneze candidatii la Braila”

Alexandru Danaila, fost presedinte al Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, faptul ca s-a inscris in cursa interna pentru un fotoliu de parlamentar. Acesta vizeaza un loc pe lista pentru Senat.

„Sper ca, in final, lista sa cuprinda o echipa de liberali pentru care pot garanta, oameni care sa reprezinte interesele alegatorilor braileni in Parlament, fiindca PNL Braila merita sansa sa isi desemneze candidatii la Braila. Sunt sigur ca si conducerea centrala a partidului intelege ca este important ca pe lista finala sa se regaseasca oameni care candideaza in baza unor realitati pe care le cunosc liberalii braileni alaturi de toti cetatenii orasului si judetului Braila. Am discutat cu multi dintre colegii de partid si m-au asigurat ca dincolo de perioada dificila pe care o traversam, ramanem o echipa. Ne vom sustine reciproc neconditionat si asta ne va ajuta sa obtinem rezultate mai bune la alegerile parlamentare”, a declarat liberalul.

Danaila, fost viceprimar al municipiului, in prezent consilier judetean, a condus filiala din aprilie 2017 si pana in urma cu aproximativ doua saptamani, atunci cand a demisionat din functia de presedinte.

PNL-istul s-a numarat printre presedintii de organizatii judetene carora li s-a impus sa demisioneze din cauza faptului ca organizatiile pe care le conduc au obtinut un scor politic sub 27%. La Braila, PNL a reusit sa adune 26,94% dintre sufragii pentru lista de consilieri judeteni.

Comentarii