stiri Braila – debraila.ro

Dan Marcu, seful de la Combaterea Crimei Organizate, in casa unui interlop brailean, la un pahar de palinca | Consilierul judetean Iordache (PND) sustine ca a participat la intalnire

“Seful SCCO a baut palinca in casa unui interlop, cu mine la masa!”. Afirmatia ii apartine consilierului judetean Catalin Iordache (PND), care sustine ca intalnirea a avut loc in luna noiembrie 2017, la scurt timp dupa ce comisarul-sef Dan Marcu a fost numit la conducerea Serviciului de Combatere a Criminalitatii Economice.

Atunci, Marcu l-a inlocuit pe comisarul-sef Georgica Ionescu.

“Seful de la Crima Organizata a baut cu mine si doi interlopi la masa. Eu am baut cu Marcu intr-un spatiu privat, in casa unui interlop. Eu eram acolo si a venit si Marcu. Nu s-a discutat despre infractiuni sau alte chestii. Ei se cunosteau. Pe mine nu m-a mirat, pentru ca Pasquale, fostul sef, era si el prieten cu toti interlopii. De ce sa ma mire? Ei confunda faptul ca trebuie sa se infiltreze in lumea interlopa… se confunda cu peisajul. Eu stiu ca interlopii nominalizeaza sefii de la Crima Organizata”, a declarat Iordache pentru DEBRAILA.ro.

PND-istul nu a dorit sa faca publice numele celor doi interlopi, insa a precizat ca sunt personaje „foarte cunoscute” in Braila.

Comentarii