stiri Braila – debraila.ro

CUTREMURATOR – video | Accidentul de pe Dorobantilor | Fara sa stie, Emilian si-a transmis pe Facebook clipele dinaintea mortii: „Unde te grabesti? Las-o-ncet, Bosoi!”

La doar 28 de ani, Emilian Cotoi, un baiat despre care toti cunoscutii au doar cuvinte de lauda, a fost ucis de inconstienta si teribilism. A murit pe patul de spital, dupa ce masina in care se afla, condusa de un prieten, Adrian, tot de 28 de ani, a intrat pe contrasens, a lovit o masina parcata si apoi s-a rasturnat pe trotuar.

Era duminica, in jurul orei 03:30, cand ambulantele au plecat de pe bulevardul Dorobantilor, din zona Piata Mare, spre Unitatea de Primiri Urgente. Soferul era ranit, in afara oricarui pericol, insa Emilian se zbatea intre viata si moarte.

Cei doi au fost scosi de un echipaj de descarcerare dintre fiarele contorsionate.

Desi medicii au facut tot posibilul pentru a-l salva pe Emilian, leziunile suferite in urma accidentului l-au lasat fara nicio sansa in fata mortii. Prietenul sau, care avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat, a ramas internat in spital.

„Unde te grabesti?”

Cu ceva timp inainte ca Adrian sa piarda controlul Skodei, Emilian a facut ce fac foarte multi dintre tineri: s-a folosit de optiunea „Intra in direct” de pe Facebook. A vrut sa le arate prietenilor plimbarea prin oras, de pe scaunul din dreapta.

In primele secunde, Emilian il intreaba pe prietenul sau, cu o voce enervant de calma, unde se grabeste, deranjat ca apasa prea tare pedala de acceleratie. L-a sfatuit sa o lase incet, insa Adrian i-a raspuns marind turatia motorului.

Abia atunci, vocea tanarului a devenit mai grava: „Bosoi, las-o-ncet!”

„Live-ul” de 38 de secunde a ramas pentru familia si prietenii tanarului o marturie cutremuratoare: ultimele imagini cu Emilian in viata!

Comentarii