stiri Braila – debraila.ro

Cutitarii. FILMUL COMPLET | Doua brailence amenintate de doi indivizi | Barbatul care a intrat cu un cutit in magazin, CERCETAT IN LIBERTATE

Doua postari de pe retelele de socializare i-au bagat in priza pe politistii braileni, care s-au autosesizat si au demarat cercetarile pentru identificarea unui barbat care ar fi amenintat cu un cutit, sambata seara, doua femei, in zone diferite ale municipiului.

In cele din urma s-a stabilit ca este vorba despre doi indivizi, dintre care unul a si fost ridicat de oamenii legii si dus la audieri.

Prima „reclamatie” online a fost publicata de o braileanca de 49 de ani, care afirma ca, in timp ce se intorcea acasa, in zona Gospodina, in jurul orei 20:00, un barbat ar fi scos dintr-o sacosa un cutit si i-ar fi spus: „Stai asa!”. A doua postare ii apartine unui tanar si contine capturi de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin non-stop de pe strada Tineretului, in care se observa un tanar in timp ce flutura un cutit in fata vanzatoarei. Scena a avut loc in jurul orei 22:00.

Internautii au facut rapid legatura intre cele doua cazuri, mai ales ca hainele pe care le purta barbatul de la „Gospodina”, descrise de victima, se potriveau cu cele ale celui din imagini. Mai mult decat atat, initial, braileanca amenintata pe strada l-ar fi recunoscut pe cel din capturi ca fiind individul care i-a iesit in cale.

Politia a facut lumina in ambele situatii, reusind sa dea de urma tanarului din magazin. Este vorba despre Marian Bucuresteanu, in varsta de 20 de ani, care locuieste de ceva vreme intr-o casa parasita de pe strada Dianei. L-au saltat si l-au dus la sediul IPJ, unde l-au acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice si port fara drept de arma alba, cercetarile continuand cu suspectul in libertate.

Locuitorii de pe strada Dianei sustin ca Bucuresteanu le face viata un calvar, ca provoaca scandaluri si chiar ii ameninta cu arma preferata, respectiv cutitul. Ar fi fost de mai multe ori internat la Psihiatrie.

In cazul de la „Gospodina”, dupa mai multe investigatii, politistii au concluzionat faptul ca cel care a amenintat-o pe femeie este cu totul alta persoana, respectiv un barbat de 45-50 de ani, neidentificat pana la acest moment. Totusi, victima a avut dreptate atunci cand a afirmat ca a fost anuntata Politia, insa nu prin 112.

Speriata, braileanca a apelat la sprijinul unui vecin, care avea salvat in telefon numarul de la dispeceratul Politiei Municipiului. Lucratorul care a raspuns la apel ar fi vorbit cu vecinul, nu cu victima. Cel care a sunat la Politiei precizeaza ca i s-a comunicat faptul ca nu exista masini disponibile si ca femeia trebuie sa se prezinte la sediul IPJ, pentru a depune o plangere.

Politistii continua cercetarile pentru identificarea celui de al doilea individ.

Comentarii