stiri Braila – debraila.ro

CURSA NEBUNA | Cu politistii pe urme, un sofer a intrat in gardul unei case | Braileanul era baut

La sfarsitul saptamanii trecute, un brailean care era urmarit de politisti a intrat cu masina in gardul unei case. Accidentul s-a produs, in dimineata zilei de 20 septembrie, in jurul orei 04:00, pe raza comunei Baraganul .

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Viziru au efectuat procedura de oprire a autoturismului care se deplasa pe drumul national 21 Braila-Slobozia, insa conducatorul auto a ignorat semnalele acustice si luminoase, apasand pedala de acceleratie si continuandu-si drumul.

Cu oamenii legii pe urma sa, dupa aproximativ 1 km, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul unei case din Baraganul.

Intrucat nu a fost ranit, individul a fost imobilizat si legitimat, politistii stabilind ca este vorba despre un barbat din Baraganul, in varsta de 31 de ani.

Soferul, care emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Astfel, barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii