stiri Braila – debraila.ro

Curca (Music Pub): „Poza cu PNL-ista Ciocan e reala. Nu a fost asociata mea, ci angajata mea, cu atributii de a distra clientii si de a dansa pe mese”

Publicam integral dreptul la replica transmis de catre Catalin Curca, proprietarul Music Pub, in urma articolului „Ciocan (PNL): „E un trucaj ieftin, opera lui Catalin Curca, un personaj la fel de ieftin, un fost asociat”:

*Mentionam ca in mod identic am procedat si in cazul Catalinei Ciocan, candidat PNL pentru Camera Deputatilor. Totodata, facem precizarea ca am ales sa cenzuram poza care ne-a parvenit odata cu dreptul la replica.

DREPT LA REPLICA

Referitor la declaratia dnei. Catalina Ciocan, pot afirma si proba urmatoarele:

1. Fotografia facuta la o petrecere de Halloween in care PNLista propusa pentru functia de Deputat poarta un p**is pe nas nu este trucata. Poza este facuta cu Iphone-ul meu si pot pune telefonul la dispozitia oricarei autoritati competente pentru a demonstra ca fotografia este reala.

2. PNL-ista Catalina Ciocan a mintit cand a afirmat ca eu am fost asociat cu ea. Nu am avut nici o relatie de asociere cu aceasta persoana, Dna. Ciocan fiind angajata mea in perioada in care am detinut Societatea Comerciala BRIDEEA SRL, atributiunile ei fiind acelea de a distra clientii si de a dansa pe mese la petrecerile organizate in serile de weekend.

3. Nu am purtat niciodata un razboi cu dna. Ciocan, in perioada in care a fost angajata mea am fost foarte multumit de modul in care si-a indeplinit atributiunile de serviciu, fiind recompensata cu prime substantiale de Craciun si de Paste.

4. Minciunile dnei. Ciocan Catalina din declaratia data in „debraila.ro”, nu arata decat faptul ca se simte stanjenita de faptul ca in serile in care consuma foarte mult alcool, modul ei de manifestare nu este unul compatibil cu cel al unei persoane care doreste sa obtina un loc in Parlamentul Romaniei.

5. Toate afirmatiile mele in legatura cu PNL-ista Ciocan Catalina sunt adevarate si pot fi probate. Totodata, mentionez faptul ca, in calitate de fost angajator al acestei persoane, detin foarte multe fotografii in care dna. „viitor deputat” are un comportament total neadecvat unui politician care vrea sa reprezinte PNL in Parlamentul Romaniei.

Comentarii