stiri Braila – debraila.ro

Cum si unde isi petrec parlamentarii braileni Pastele

Toti parlamentarii contactati de DEBRAILA.RO au spus ca isi vor petrece Pastele alaturi de familiile lor, mergand apoi, aproape de miezul noptii, sa ia Lumina Sfanta. Doar senatorul liberal Mihai Danut va fi plecat din tara.

Deputatul Marioara Nistor (UNPR): „Voi sta acasa, in familie si vom lua Lumina de la Biserica „Sfantul Nicolae”, unde slujeste duhovnicul meu”.

Deputatul Vasile Varga (PNL): „De Paste voi fi la Lepsa, impreuna cu nepotii si cu restul familiei. O sa mergem sa luam Lumina de la manastirea din zona, unde, trebuie sa va spun, ca am intalnit multi brailenii in anii din urma”.

Deputatul Marian Dragomir (PSD): „Intotdeauna Sarbatorile Pascale ma gasesc acasa, alaturi de familie. Anul acesta voi lua Lumina de la biserica „Sfanta Treime”, de pe Soseaua Buzaului, unde locuiesc. De Paste, ne bucuram de lucrurile frumoase din viata noastra. Sa ne deschidem inima spre credinta, sa fim mai buni si sa daruim iubire celor dragi”.

Deputatul Mihai Tudose (PSD): „De Paste voi fi acasa, la Braila, cu familia. Vom merge sa luam Lumina si ne vom bucura de Paste ca de o sarbatoare a familiei, care sa ne gaseasca fericiti si sanatosi, cum imi doresc sa ii gaseasca pe  toti brailenii.”

Deputatul Dorin Petrea (PSRO): „Alaturi de familie voi fi de Paste. Sotia se ocupa de pregatiri, insa, de principiu, cred ca acasa. Azi (n.r. vineri) voi merge cu fetele sa trecem pe sub masa, cum cere traditia, iar in Noaptea de Inviere vom fi la biserica”.

Senatorul Catalin Boboc (PNL): „Voi sta acasa, impreuna cu familia. Nimic nu cred ca poate sa inlocuiasca un Paste in care sa ne bucuram de caldura caminului, in liniste si bucurie, o atmosfera de care imi doresc sa aiba parte toti brailenii. In Noaptea de Inviere o sa fiu la Biserica „Sfantul Nicolae”, unde merg de ani buni”.

Senatorul Mihai Danut (PNL): „Sa va spun sincer voi fi in Bulgaria, alaturi de familie. Nu am fost niciodata. Vom lua lumina de la o biserica de acolo”.

Senatorul Ion Rotaru (PSD) nu a putut fi contactat, iar deputatii Cristian Rizea (ex-PSD) si Alexandru Nazare (PNL) au intrerupt de ceva vreme legatura cu Braila. Rizea a ajuns presedinte la Organizatia PSD Sectorul 5, pe care a parasit-o dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, iar Nazare este candidatul PNL pentru Sectorul 1.

Comentarii