stiri Braila – debraila.ro

Cum fac cazinourile bani în cele din urmă?

Valoarea sectorului global al cazinourilor este de peste 500 de miliarde de dolari, potrivit unei analize Statista. Numeroasele sloturi, jocurile de masă împreună cu mesele aranjate cu lux de amănunte fac din acest domeniu o afacere extrem de profitabilă. Cazinourile supraviețuiesc din jocul de noroc.

În ciuda faptului că fac plăți mari, în cele din urmă ajung să dețină mai mulți bani datorită fenomenului denumit ”marginea casei” sau ”house edge”. Fiecare joc are o metodă distinctă de a genera venituri pentru cazinou, fie că este fizic sau cazino online.

Să mergem mai departe pentru a vedea cum aceste jocuri ajung să le umple buzunarele cazinourilor:

Păcănele

Aparatele de joc sunt de departe cel mai profitabil joc de lal un cazinou. Acest joc este unul dintre preferatele jucătorilor, deoarece poate fi jucat singur și este simplu de învățat. Am menționat și distractiv? Jucătorul introduce fonduri, își alege setările – de obicei, mizele și liniile de joc – învârte rolele și urmărește dacă câștigă sau pierde.

Banii plasați în aparate, aduc bani cazinourilor. Cazinoul primește un venit constant atâta timp cât clienții frecventează aparatele de joc. Banii jucătorului, pe care acesta îl reinvestește în aparatul de joc în speranța unui câștig mai mare, reprezintă a doua sursă de venit.

Un jucător poate depune, de obicei, mai mulți bani decât suma inițială, incluzând, eventual, victoriile sale anterioare. Un generator de numere aleatorii determină cele câteva câștiguri de jackpot acordate jucătorilor, cazinourile primindu-le în cele din urmă înapoi de pe seama altor jucători care nu sunt la fel de norocoși ca cei câștigători.

Poker

Pokerul poate fi jucat online sau într-un cazinou din lumea reală și este următorul care aduce venituri considerabile pentru majoritatea cazinourilor. Jucătorii concurează între ei, mai degrabă decât cu cazinoul, pentru a câștiga bani din pariul adversarului lor. Înainte ca potul să fie acordat unui câștigător, cazinoul ia un procent din suma totală.

Unele cazinouri folosesc sistemul de ”rake” cu taxă orară, care presupune taxarea jucătorului cu o anumită sumă pentru a se așeza la masă, dar fără a lua o parte din banii pe care îi câștigă.

Ruletă

Ruleta este un joc consacrat în timp, dar profitabil pentru cazinouri. Jucătorii pariază pe numărul pe care cred ei că va ateriza bila pe o roată cu până la 38 de buzunare. Bila se învârte într-o direcție, în timp ce roata se învârte în direcția opusă. Jucătorul câștigă runda dacă pariul său este corect.

Cazinourile iau de obicei 5% din toate pariurile plasate pentru a obține un profit sănătos. Alții sunt impulsionați să câștige, în timp ce unii jucători pot renunța după ce își pierd pariurile.

Aceștia continuă să plaseze pariuri (și foarte sigur le pierd pe toate) până când rămân fără bani ceea ce aduce mai mulți bani cazinoului.

Bonusuri de cazino

Cazinourile online oferă o varietate de bonusuri pentru a atrage și păstra clienții. Un bonus de înregistrare, rotiri gratuite, bonusuri de depunere, cashback și bonusuri de loialitate sunt câteva dintre aceste beneficii. Pe termen lung, jucătorii tind să cheltuiască mai mulți bani datorită bonusurilor, deoarece cazinourile profită foarte mult.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență în domeniul jocurilor de noroc, ar trebui să vă folosiți de bonusurile de cazinou. Pentru a evita să pierdeți mai mulți bani decât v-ați dori, citiți întotdeauna acordurile acestora. Acest tip de înțelegeri vă ajută să vă creșteți șansele de a învinge casa.

Baccarat

Un joc foarte apreciat, baccarat generează profituri enorme pentru cazinouri. Jucătorul folosește un pachet de cărți pentru a paria pe pariul bancherului, al jucătorilor sau pe cel de egalitate. Din cauza modului în care este configurat jocul, cu cât un jucător pariază mai mult, cu atât este mai probabil ca operatorul de jocuri de noroc să câștige. În mod normal, cazinourile iau 5% din pariurile bancherului drept comision, plătind în mod egal pariurile jucătorilor și ale bancherului.

Concluzie

Cazinourile, ca și alte afaceri, sunt conduse pentru a obține profit. Avantajul casei le crește șansele de câștig peste cele ale jucătorilor, fie că este vorba de calcule statistice, fie de obiceiurile proaste de cheltuire ale oamenilor. Aparatele de joc, pokerul, ruleta, baccarat și jocurile cu stimulente atrăgătoare sunt unele dintre jocurile din cazinouri care aduc cei mai mulți bani. Atâta timp cât jucătorii sunt dispuși să continue să joace, cazinourile vor continua în cele din urmă să genereze profituri semnificative.

 

Comentarii