stiri Braila – debraila.ro

Cum descrie seful IPJ mutarea lui Zotoi de la Rutiera chiar in ziua cand ANI a anuntat ca are probleme cu averea: „O pura coincidenta!”

Seful Inspectoratului de Politie Judetean, comisarul-sef Adrian Gluga, a declarat ca este „o pura coincidenta” faptul ca Bogdan Zotoi a fost imputernicit ca sef al Serviciului Cabinet chiar in ziua in care Agentia Nationala de Integritate a emis un comunicat de presa referitor la faptul ca seful de la Rutiera nu poate justifica aproape 136.000 de lei din avere.

„Titularul postului este domnul comisar-sef Zotoi, seful Serviciului Rutier, care, plecand de la fluctuatia de personal, a fost imputernicit sa indeplineasca functia de sef Serviciu Cabinet, care este o functie temporar vacanta. Plecand de la problemele de fluctuatie de personal trebuie sa manageriem situatia pentru ca toate serviciile sa functioneze. A fost o pura coincidenta. Ce s-a postat pe site-ul ANI este o chestiune care se va cerceta de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, la momentul de fata nefiind luata nici o masura procedurala fata de domnul comisar-sef Zotoi”, a spus Gluga.

Dupa „transferul” lui Zotoi, la sefia Serviciului Rutier a ajuns inspectorul principal Cosmin Serbanescu.

Comentarii