stiri Braila – debraila.ro

Cu permisul ANULAT si BAUT, un brailean s-a urcat la volan si a lovit o adolescenta | Sandel Dinu a fost ARESTAT PREVENTIV

Desi avea permisul anulat si era baut, un tanar din comuna Gropeni s-a urcat la volan, lovind o adolescenta care circula cu bicicleta pe o strada din localitate. Sandel Dinu, in varsta de 33 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv, in urma deciziei Judecatoriei Braila.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, in seara zilei de 26 septembrie, in jurul orei 18:00, barbatul „a surprins si accidentat o minora de 16 ani, care se deplasa pe o bicicleta, pe acelasi sens de mers”. Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Oamenii legii au descoperit ca Dinu avea permisul anulat in urma unei hotarari judecatoresti. Totodata, braileanul a fost pus sa sufle in fiola, rezultatul aratand o imbibatie alcoolica de 0,74 mg/l.

„Dispune arestarea preventiva a inculpatului pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, pe o duratade 30 de zile, incepand cu data de 28.09.2020 pana la data de 27.10.2020 inclusiv”, este solutia pe scurt a judecatorului de drepturi si libertati. 

Comentarii