stiri Braila – debraila.ro

Cu aproape 100 km/h in localitate | Urmarit de politistii braileni, soferul a oprit dupa cativa km | Ce au gasit oamenii legii in masina

Marti, 19 decembrie, in jurul orelor 18:00, politistii Serviciului Rutier, in timp ce isi exercitau atributiile de serviciu pe drumul national 2B, au observat pe aparatul radar un autoturism avand viteza de 97 km/h in localitatea Silistraru. Intrucat conducatorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, oamenii legii au pornit in urmarirea masinii pana la iesirea din satul Lacu-Sarat, unde, in cele din urma, cel de la volan a oprit.

In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca soferul de 36 ani este din Ploiesti, iar pasagerul, tot un ploiestean, in varsta de 27 ani, se afla sub control judiciar, avand interdictia de a parasi localitatea de domiciliu.

Politistii au gasit in autoturism o toporisca si 23 de pliculete ce contineau fragmente de substanta vegetala de culoare verde maro.

Soferul a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea prevederilor OUG 195/2002 si i-a fost retinut permisul de conducere.

In cauza se efectueza verificari sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept de obiecte periculoase, iar in legătura cu fragmentele de substanta vegetala cercetarile au fost preluate de Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Cu privire la pasager a fost anuntat Inspectoratul de Politie Judetean Prahova in legatura cu incalcarea conditiilor controlului judiciar.

Comentarii