stiri Braila – debraila.ro

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, vine la Braila: intalniri si vizite la obiective de investitii – printre care bazinul olimpic, unde lucrarile trebuiau sa fie gata acum 5 ani!

Cseke Attila (UDMR), ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, se va afla, in cursul zilei de vineri, intr-o vizita de lucru la Braila, unde, printre altele, va merge pe santierele mai multor obiective de investitii.

Potrivit programului oficial, ministrul se va intalni, in intervalul orar 08:00-09:50, cu prefectul Nicusor Ciocan, cu Luminita Mihailov – directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, dar si cu sefii administratiei publice locale – primarul Marian Dragomir si Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean.

Dupa aceste intrevederi, Cseke Attila va vizita santierele bazinului olimpic din Parcul Monument (n.r. termenul de finalizare a lucrarilor era martie 2016), Bisericii Grecesti si podului suspendat peste Dunare.

Timp de o ora si jumatate, intre 12:00 si 13:30, ministrul Dezvoltarii va participa la o intrevedere cu primarii din judet, pentru ca apoi sa sustina o conferinta de presa.

Comentarii