stiri Braila – debraila.ro

Cortez (PNL): „Pe la spatele meu, unii primari au mers la Blaga, insotiti de telefonista partidului. Am ales sa fiu demn si sa demisionez”

Consilierul judetean Vasile Cortez, presedintele demisionar al Organizatiei Judetene PNL, a declarat pentru DEBRAILA ca „unii dintre primarii partidului, doi-trei”, fara sa ii nominalizeze, au mers la Bucuresti, la co-presedintele Vasile Blaga, fara a-l informa despre acest demers. Miza bataliei din interiorul filialei este lista pentru alegerile parlamentare, sustine Cortez.

„Am demisionat pentru ca am ales sa fiu demn. Nu fac jocuri politice si este batalia mult prea mare pentru mine. Se faceau lucruri pe la spatele meu si nu cred ca s-a procedat bine. Au fost unii primar, intai doi, apoi trei, care s-au dus la Blaga, sa ii ceara sa fac nu stiu ce. Au luat-o cu ei si pe telefonista de la partid, pentru ca ea cica il cunoaste pe Blaga din anii ’90. Eu nu am fost consultat, desi eram presedintele partidului. Eu i-am spus lui Vasile Blaga ca o sa fac intocmai cum spune statutul partidului, ca sunt om serios”, a precizat Cortez.

Dupa demisia lui Cortez, la presedintia interimara a PNL Braila a fost numit Marian Petrache, prim-vicepresedintele partidului la nivel central.

Comentarii