stiri Braila – debraila.ro

Corina Cretu, pe lista Pro Romania la europarlamentare | Emilia Meirosu: „Sunt onorata ca este colega mea de partid. Nu regret ca am plecat din partidul care a numit-o pe Dancila premier”

Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea „Pro Romania”, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD.

Miscarea de pe scena politica a fost salutata de deputatul Emilia Meirosu, coordonatorul Organizatiei Pro Romania Braila, care, in mai 2018, a demisionat din PSD si s-a inscris in formatiunea condusa de fostul premier Victor Ponta.

„Am plecat din PSD, in mai 2018, spunand ca ce se intampla pare o dorinta de discreditare a ideii de femeie in politica. Nu vedeam cum as putea sa fiu in continuare parlamentar al partidului care a numit-o pe Viorica Dancila premier si care a uitat de proiectele pe care le-am propus oamenilor. Nici ca profesor, nici ca politician! Am luat o decizie pe care nu o regret si de care nu imi e rusine! De cealalta parte, azi sunt onorata ca doamna comisar european Corina Cretu este colega mea de partid. Corina Cretu va candida pe lista Pro Romania pentru europarlamentare. Are toata sustinerea mea!”, a precizat Meirosu pe o retea de socializare.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.

Comentarii