stiri Braila – debraila.ro

Copil de 2 ani, DESCULȚ și RĂTĂCIT pe străzile Brăilei | Polițiștii locali l-au găsit și l-au dus la mamă, o femeie din R. Moldova

Pe 30 martie, în jurul orei 11:15, un echipaj din cadrul Poliției Locale, aflat în patrulare pe B-dul Al. I. Cuza, aproape de intersecția cu str. Școlilor, a observat un copil în vârstă de 2 ani, care rătăcea prin zonă.

Polițiștii locali au preluat băiețelul și, în scurt timp, au reușit să îi identifice familia. Se pare că mama copilului, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 20 de ani, plecase în vizită la niște rude, lăsând copilul în grija cumnatului său.

Bărbatul de 26 de ani, tot din Republica Moldova, nu ar fi observat când băiețelul, îmbrăcat neadecvat pentru condițiile meteo actuale și desculț, a ieșit din curtea casei în care locuiește familia.

Polițiștii locali i-au adus la cunoștință mamei obligațiile legale privind îngrijirea minorului, iar în cauză a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru luarea măsurilor conform competențelor acestei instituții.

Comentarii