stiri Braila – debraila.ro

Contre pe Facebook intre liberalul Sirbu si primarul Marian Dragomir | „Hai ca ai intors-o… Tipic carcotasilor politici” / „Tare te mai superi cand afla lumea….” | Subiectul: Reabilitarea Bazinului Olimpic

Finantarea Bazinului de inot olimpic, obiectiv care urmeaza sa fie finalizat in luna august, a starnit discutii cu tenta ironica intre primarul Marian Dragomir (PSD) si consilierul judetean Marian Sirbu (PNL). Totul pe Facebook, prin intermediul comentariilor.

La o postare a edilului, in care vorbea despre faptul ca Primaria „asigura” finantarea bazinului, Sirbu a postat un comentariu, in care preciza „ca finantarea pentru Bazinul Olimpic este asigurata de Compania Nationala de Investitii”.

„Si mai stiu ca lucrarile trebuiau finalizate de anul trecut”, a mai scris liberalul, primind in scurt timp replica lui Dragomir.

Si Primaria Braila finananteaza anul acesta cu 98 miliarde de lei vechi”, a aratat primarul.

Redam dialogul de pe Facebook:

Sirbu: „Eu cred ca finantarea vine de la CLM nu de la Primarie. Si nu e un comentariu rautacios.”

Dragomir: „Gresit ca de obicei. Finantarea se face din bugetul Primariei Municipiului Braila. Chiar sunteti consilier judetean cu mai multe mandate?”

Sirbu: „Bugetul este al Primariei dar este aprobat in CLM. Cred ca am dreptate.”

Dragomir: „Hai ca ai intors-o ca sa mai atenuezi. Te rog eu, ocupa-te de CJ. Poate te pricepi mai bine. O seara buna.”

Sirbu: „Tare te mai superi cand afla lumea ca se putea si altfel. Adica fara bani de la bugetul local. Seara buna!”

Dragomir: „Primaria asigura o cofinantare a proiectului, fapt obligatoriu prin prevederile legale. Nu ma supar, ma minunez cand citesc ce scriu unii!”

Sirbu: „Care este procentul?” (…) Primaria executa bugetul aprobat de CLM. Finantarea este integrala de la Bugetul de Stat, Municipiului Braila revenindu i obligatia de a amenaja zona, de a racorda cladirea la utiliati si de a si insusi cheltuielile de functionare. Daca finanteaza si Primaria (asta pentru ca aceaste cheltuiala a fost aprobata de CLM) inseamna ca lucrarile neefectuate in termen, (adica tot ce se va lucra de acum si pana la finalizarea bazinului) nu mai sunt finantate de CNI…….deci bani pe care ii cheltuim de la bugetul local pentru ca nu s a pus presiune pe constructor sa si termine lucrarea pana la termenul stabilit prin contract.”

Dragomir: „Gresit, tipic carcotasilor politici care intai comenteaza si apoi se documenteaza.”

Sirbu: „Ce este gresit? Faptul ca trebuia terminat bazinul sau faptul ca toata finantarea trebuia sa vina de la CNI?”

Dragomir: „Atitudinea celor care sunt membri de partid si posteaza afirmatii false si nedocumentate.”

 

Comentarii