stiri Braila – debraila.ro

Consiliul Judetean Braila cumpara calendare, agende si felicitari de 12.000 de lei. Cadourile pentru colindatori, doar 6.000 de lei

Aproximativ 20.000 de lei s-au alocat, prin votul consilierilor judeteni de la toate formatiunile politice, pentru ca institutia sa se pregateasca asa cum se cuvine de sarbatori. Peste 60% din suma va fi cheltuita pentru cumpararea de calendare, agende si felicitari, iar cu 6.000 de lei vor fi cumparate dulciuri pentru 250 de colindatori care vor trece pragul Consiliului Judetean.

„Pentru buna organizare si desfasurare a acestor activitati sunt necesare urmatoarele produse: un brad si decoratiuni pentru acesta, pungute cadou cu dulciuri pentru copiii colindatori care vor veni la sediul institutiei, agende, calendare de perete, calendare de birou, precum si felicitari. Oferirea acestor produse presupune alocarea sumei de aproximativ 19.050 lei”, se arata in proiectul de hotarare votata de consilierii judeteni.

Din suma aprobata, pentru cumpararea unui brad si a decoratiunilor necesare impodobirii sale se vor cheltui 500 de lei, pentru cadouri 6.200 de lei, pentru agende 5.900 de lei, pentru calendare de perete 3.700 de lei, pentru calendare de birou 1.700 de lei si pentru felicitari 1.000 de lei.

Comentarii