stiri Braila – debraila.ro

Consilierul municipal Paun: ALDE, independent si, acum, PPU – totul in mai putin de doua saptamani! | Alesul local spune ca l-a „cucerit” doctrina umanistilor

In mai putin de doua saptamani, consilierul local municipal Dan Paun a demisionat din ALDE, s-a declarat independent in plenul mini-legislativului municipal, iar apoi s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste.

Formatiunea politica a carui membru a devenit Paun este condusa de avocatul Daniel Ionascu, prezent de nenumarate ori in studioul emisiunii „Acces Direct”.

Pe 20 februarie, in debutul sedintei Consiliului Local Municipal, Dan Paun a anuntat ca se desparte de ALDE, precizand faptul ca „nu se simte reprezentat de conducatorii partidului, nici la nivel national, nici la nivel local”.

Totusi, alesul local nu a criticat niciodata faptul ca senatorul Mihai Ruse, presedintele Organizatiei Judetene ALDE, a fost condamnat penal de doua ori, inclusiv pentru faptul ca s-a urcat baut la volan si a fugit de politisti. Astfel, dupa ce l-a „suportat” fara probleme pe penalul Ruse, de la prima condamnare incoace, cu doar cateva luni inainte de alegerile locale, Paun s-a declarat „independent”.

La fix o saptamana de la „sceneta” independentei, Dan Paun s-a inregimentat politic, devenind membru al Partidului Puterii Umaniste.

„Dat fiind faptul ca am multe de spus, si mai ales de facut, am decis sa ma alatur Umanistilor, a caror doctrina moderna, orientata catre om, catre antreprenori, catre mediu, m-a atras si cucerit. Multumesc celor care m-au sustinut si ii invit pe cei care ma sustin sa continuam ceea ce am inceput in 2012 si sa punem umarul la oprirea declinului societatii, a clasei politice, si la asezarea Romaniei la locul pe care il merita poporul roman, intre membrii UE, ONU si NATO”, a precizat consilierul local municipal.

Comentarii