stiri Braila – debraila.ro

Consilierul local independent Caprariu, despre „unii soferi de la Braicar”: „Se comporta cu oamenii ca niste ciobani pe tarla”

Consilierul municipal independent Lucian Caprariu i-a transmis primarului Marian Dragomir, in plenul Consiliului Local Municipal, ca a fost sesizat de „cativa lucratori de la Yazaki” cu privire la mai multe aspecte legate de comportamentul unora dintre soferii „Braicar”. Dupa ce a spus ca soferii operatorului de transport public se comporta „ca niste ciobani pe tarla”, independentul a tinut sa precizeze ca se refera doar la unii soferi.

„Am fost sesizat si am verificat la fata locului. Au fost sesizate aspecte legate de curatenia in mijloacele de transport, nu s-a confirmat. Am inteles ca s-a rezolvat cu curatenia. In schimb, mijloacele de transport nu au indicatoare cu directiile in care merg si e un haos total acolo, o lipsa de respect fata de oameni. Si atitudinea soferilor, care se comporta ca niste ciobani pe tarla. Asa se comporta cu oamenii care intreaba incotro se indreapta mijlocul de transport. Am inteles ca atitudinea e si in oras, ca daca nu iti convine ca nu e cald in mijlocul de transport, ia taxiul. In plus, am inteles ca in unele mijloace e cadura, in altele la latitudinea soferilor, care mai fac si ei economie”, a afirmat Caprariu.

Consilierul municipal a mai adaugat faptul ca, in opinia sa, „un transport civilizat nu inseamna numai mijloace moderne, ci si o atitudine civilizata a soferilor”.

Comentarii