stiri Braila – debraila.ro

Consilierul judetean Varga (PNL) il propune pe karatistul Cornel Musat ca CETATEAN DE ONOARE AL BRAILEI

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) propune ca lui Cornel Musat, multiplu campion mondial la Kumite individual sa ii fie acordat titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Braila, aratand ca sportivul brailean merita si ca numele sau sa apara pe viitoarea Alee a Personalitatilor din Parcul Monument.

„Transmit colegilor din Consiliul Local, propunerea pentru acordarea titlului de Cetatean de onorare al Brailei, in persoana multiplului campion mondial Cornel Musat, medaliat la diferite competitii sportive mondiale, europene si balcanice. Totodata, la fel ca si campioanelor Diana Mocanu si Camelia Potec, Cornel Musat merita cinstita activitatea lui sportiva, prin atribuirea numelui mentionat pe Aleea Personalitatilor Brailei din Parcul Monument. Au purtat tricolorul pe cele mai inalte podiumuri ale lumii,ne-au reprezentat tara cu mandrie, avem obligatia morala de a le cinsti numele si imaginea. Am fost si suntem mandri de domniile lor!”, a precizat Varga pe o retea de socializare.

Recent, tatal consilierului judetean, deputatul liberal Vasile Varga, a anuntat ca PNL propune ca artistului Nicu Alifantis sa ii fie acordat titlul de „Cetatean de Onoare al Brailei”, proiect de hotarare care va fi dezbatut in ultima sedinta a Consiliului Local Municipal din acest an, pe 21 decembrie.

Comentarii