stiri Braila – debraila.ro

Conflict in trafic, pe Calarasilor | Jandarmii au confiscat un cutit si un spray lacrimogen

Jandarmii au dat, marti dimineata, in jurul orei 10:00, peste un barbat care, aflat in trafic, la intersectia Calarasilor cu Grivita , a sesizat faptul ca fusese amenintat cu un cutit de catre o persoana aflata intr-un autoturism Land Rover.

Oamenii legii au plecat in cautarea masinii, pe care au reusit sa o traga pe dreapta la intersectia Scolilor cu Mihai Bravu.

In Land Rover se aflau doua persoane, printre care si pasagerul care s-a dat jos din masina si a scos cutitul la cel care a reclamat incidentul.

Pasagerul le-a spus jandarmilor alta varianta a incidentului. Fiind injurat, a folosit un spray lacrimogen, nici vorba de arma alba.

La controlul autoturismului Land Rover a fost gasit un cutit tip briceag in lungime totala de 27 cm si un spray iritant lacrimogen marca Pfeffer KO.

Toate persoanele implicate in scandalul din trafic au fost conduse la sediul Politiei Municipiului pentru continuarea verificarilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Comentarii