stiri Braila – debraila.ro

CONFLICT langa o sala de jocuri din Viziru: focuri de arma si trei masini distruse!

Conflict ca in Vestul Salbatic in comuna Viziru, unde, la sfarsitul saptamanii trecute, doua grupuri de persoane s-au rafuit langa o sala de jocuri.

Totul s-a intamplat in noaptea de 18 spre 19 noiembrie, in jurul orei 02:00, cand un apel la 112 anunta ca, pe o strada din localitate, au fost distruse mai multe masini.

Cand au ajuns la fata locului, politistii au gasit doar cele trei autoturisme distruse, insa nu si pe indivizii care s-au incaierat in plina strada.

Masinile prezentau numeroase distrugeri, avand lunetele si parbrizele sparte. Totodata, oamenii legii au gasit si materiale de tragere, semn ca au fost folosite si arme de foc.

A doua zi, pe 20 noiembrie, dupa ce i-au identificat, politistii au efectuat sase perchezitii domiciliare la persoanele implicate in conflict, acestea avand varstele cuprinse intre 39 si 51 de ani. Toti indivizii au domiciliul in comuna Viziru.

In urma perchezitiilor, la domiciliul unuia dintre barbati, in varsta de 39 de ani, au fost gasite sase cartuse de vanatoare, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Oamenii legii au intocmit dosare penale pe banda rulanta, fiind vizate infractiunile de uz de arma fara drept, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, amenintare si violare de domiciliu.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei.

Comentarii