stiri Braila – debraila.ro

Coletul cu droguri din Spania i-a dus in spatele gratiilor: Puia, Focsa si Dragan, ARESTATI PREVENTIV!

Trei braileni au ajuns in spatele gratiilor, dupa ce procurorii antimafia au reusit sa intercepteze un colet cu droguri. Este vorba despre Puia Georgiu Silivu (30 de ani), Focsa Alexandru Ionut (26 de ani) si Dragan Constantin Costel, zis „Socotel” (21 de ani). 

DIICOT Galati, unitatea de parchet care instrumenteaza dosarul, i-a retinut pe indivizi pentru 24 de ore, iar apoi i-a prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa.

Pe 18 iunie, oamenii legii i-au prins in flagrant, intr-un autoturism, la intrarea in municipiul Braila, pe Focsa si Dragan (foto), care aveau asupra lor un colet ce continea droguri de risc si de mare risc. Anchetatorii sustin ca cei doi au fost determinati de Puia sa mearga la Galati si sa ridice, de la o firma de curierat, pachetul trimis din Spania.

Coletul continea, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, cantitatile de 896,7 grame cannabis sub forma de marijuana, 674,1 grame cannabis sub forma de hasis, precum si 19,75 grame de cocaina.

Drogurile urmau sa fie vandute consumatorilor din judetele Galati si Braila.

Cei trei tineri sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de instigare la trafic de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

Comentarii