stiri Braila – debraila.ro

CODUL GALBEN, valabil in alte judete | ANM a emis o INFORMARE meteorologica pentru judetul Braila: intensificari ale vantului si ninsori slabe

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si temporar viscol, valabila doar pentru judetele Caras-Severin, Mehedinti, Calarasi si Constanta, in intervalul 16 ianuarie, ora 23:00-17 ianuarie, ora 14:00.

Totodata, meteorologii au dat publicitatii si o informare meteorologica de intensificari ale vantului si ninsori slabe, printre zonele afectate aflandu-se si judetul Braila, valabila in intervalul 16 ianuarie, ora 23:00 -18 ianuarie, ora 20:00.

In intervalul mentionat in regiunile din sudul si sud-estul tarii vantul va avea intensificari cu viteze de 40…50 km/h, iar local in judetele Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea si Vrancea rafalele vor depasi 55…60 km/h. In Banat, Oltenia, jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea temporar vor fi ninsori in general slabe. In zona municipiului Bucuresti temporar vantul va atinge 40…50 km/h si vor fi intervale de timp in care va ninge slab, se precizeaza in informarea ANM.

ANM mai mentioneaza ca, in functie de evolutia meteorologica, mesajul va fi actualizat.

Comentarii