stiri Braila – debraila.ro

Cirligea (PNL): „Nu sunt actionar la Dacia Unirea. Sponsorizez echipa pentru fotbal si Braila”

Florin Cirligea, candidatul PNL pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, a declarat, in contextul in care consilierii judeteni din majoritatea PSD au sustinut de nenumarate ori ca banii pentru echipa de fotbal ajung la Cirligea, ca, in afara faptului ca fotbalistii Dacia Unirea joaca in tricouri inscriptionate cu numele firmei sale – publicitate pentru care plateste, nu obtine alt beneficiu.

„Nu am decat publicitate si sponsorizare la Dacia Unirea. Nu sunt membru in Consiliul de Administratie, nu am actiuni. Este un hobby. O fac pentru fotbal si pentru acest oras. (…) I-am auzit pe unii ca zic <<Ii dam bani lui Cirligea!>>. Este total eronat. N-am alt avantaj”, a spus Cirligea.

Liberalul a mai adaugat faptul ca, in perioada in care judetul era condus de Gheorghe Bunea Stancu, consilierii judeteni votau „cu trei maini si trei picioare” orice proiect propunea fostul baron, inclusiv penala finantare a CF Braila, echipa la care detinea actiuni o firma controlata de Stancu, care s-a transformat in dosar penal. Dupa episodul „Dosarul Sportul”, consilierii judeteni fac multa galagie atunci cand vine vorba sa voteze finantari pentru fotbal sau handbal.

„Consilierilor judeteni le e frica, se gandesc la ce s-a intamplat. Mai fratilor, dar cand votati cu trei maini si trei picioare inainte, nu va era frica? Sunt aceiasi consilieri. Inainte le era frica de Bunea Stancu, acum le e frica de lege. Daca toate sunt corecte, nu are de ce sa iti fie frica. Pentru Stancu au votat de frica, acum arunca pisica”, a concluzionat Cirligea.

Comentarii