stiri Braila – debraila.ro

Cirligea (PNL), despre pretul de 30 bani/mp/luna pentru terenurile primite de Dogarescu (PNL) in statiunea Lacu-Sarat: „Pe Luna e ok, pe Pamant e mai greu!”

„Pe Luna e ok, pe Pamant e mai greu!”, a fost reactia consilierului judetean liberal Florin Cirligea, intrebat despre pretul de 30 bani/mp/luna pe care colegul sau de partid, afaceristul Vasile Dogarescu, trebuie sa il plateasca pentru doua terenuri primite, fara licitatie, in statiunea Lacu-Sarat.

„As lua si eu pe Luna, la pretul acesta, dar pe Pamant… La 30 de bani poti pe Luna, acolo poti lua cu 0 bani, dar 30 de bani pe mp… Eu nu stiu ce a facut, dar banuiesc ca a platit pretul zonei. Am eu o banuiala ca toti cei care au luat in Lacu-Sarat, tot asa, la 26, 28 de bani. Probabil Dogarescu a venit mai tarziu si a platit 30. Este un plus de 15% fata de ceilalti, deci este un beneficiu pentru Chiscani. Ceilalti l-au luat cu 26 de bani si Dogarescu a platit o suma exorbitanta, cu 15% mai mare. Haideti sa ne luam de tot terenul concesionat in Lacu-Sarat”, a spus Cirligea.

Dezvaluirile DEBRAILA.RO despre modul in care afaceristului liberal Vasile Dogarescu i-au fost atribuite doua terenuri in statiunea Lacu-Sarat, fara licitatie publica, la un pret de aproximativ 30 de bani/mp/luna.

Comentarii