stiri Braila – debraila.ro

Cîrligea, despre șeful PNL Brăila: „CINE-I ĂSTA? Cine-i Popa? Eu n-am fost niciodată în gașca lui Popa”

Omul de afaceri Florin Cîrligea (foto stânga), care, recent, a demisionat din PNL și s-a înscris în AUR, l-a ironizat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, pe deputatul Alexandru Popa (foto dreapta), șeful liberalilor brăileni.

„Cine-i ăsta?”, a răspuns Cîrligea atunci când a fost întrebat cum comentează o declarație a lui Popa care făcea referire la proaspătul membru AUR.

Florin Cîrligea spune că nu a făcut parte din „gașca lui Popa”, subliniind faptul că cei care au rămas alături de Alexandru Popa „încap într-un microbuz”

„Cine-i ăsta? Cine-i Popa? Nu am fost niciodată în gașca lui Popa. (…) Dar cine e Popa? Pentru mine, Popa nu există. O fi președintele PNL Brăila, dar nu PNL pe care îl știam eu. Am sperat până în ultimul ceas că PNL își va schimba atitudinea față de ce vrea să facă pentru alegători. Nu a mai plecat nimeni din PNL cu mine, că au plecat înainte să plec eu. Nu mai avea cine. Pe restul, cei care au rămas, îi bagi într-un microbuz. Din punct de vedere politic, am plecat ultimul, dar din punct de vedere moral, am plecat primul. Dacă visează cetățeanul Popa să scoată pe cineva din PNL, îl scoate pe motivul că nu și-a plătit cotizația. Vă dau un exemplu, după ce am demisionat din Consiliul Județean, au fost excluși cei patru care urmau pe listă pentru că nu și-au plătit cotizația. Erau deranjanți pentru Popa”, a declarat Cîrligea.

Din 2020, când Alexandru Popa a ajuns parlamentar și a preluat frâiele PNL, și până acum trei săptămâni – când a părăsit tabără liberalilor pentru a se alătura AUR – Florin Cîrligea a fost, alături de Vasile Varga și Cătălin Boboc, unul dintre liberalii cu vechime care s-au poziționat clar împotriva modului în care deputatul Popa conduce filială.

Mai mult decât atât, Cîrligea, ca și Varga, a fost chiar și exclus din PNL, la ordinul lui Popa, însă, în ambele cazuri, decizia de excludere a fost anulată de conducerea centrală a PNL.

Comentarii