stiri Braila – debraila.ro

Chirurgul Georgescu: „Olguta Crivat, o apropiata a senatorului Rotaru. Directorul de ingrijiri a redactat scrisoarea de sustinere. Toti asistentii sefi au semnat-o, ca sa nu isi ia adio de la functie”

Chirurgul pediatru Octavian Georgescu, fost consilier judetean PNL, afirma ca Olguta Crivat, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean, ar fi solicitat sustinerea asistentilor sefi si coordonatori, care, daca n-ar fi semnat petitia, urmau sa-si piarda functia. In scrisoarea deschisa, zeci de asistenti cer mentinerea lui Crivat pe fotoliul de director pana la organizarea concursului.

„Nu ma surprinde faptul ca d-lul Chiriac nu are o pozitie transanta vis a vis de solicitarile „semnatarilor” petitiei asistentilor sefi. Din declaratia domnului dr. Dragulescu Dan, un „apropiat” al asistentilor sefi, d-na Olguta Crivat ar fi solicitat acea „sustinere”, prin redactarea continutului cu cele doua optiuni de raspuns. Cine ar fi spus NU, daca raminea d-na, adio functie. Deci toti au semnat DA”, a mentionat Georgescu pe o retea de socializare.

Medicul mai precizeaza ca „d-na Crivat este o apropiata a domnului senator Rotaru” (n.r. Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD), lasand sa se inteleaga ca, „dupa o astfel de sustinere”, presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, ar putea primi „ordin de la partid” sa o mentina in functie pe Olguta Crivat.

Comentarii