stiri Braila – debraila.ro

Chirita, primar Ianca: „Nu suntem la concurenta cu Zilele Brailei. Manele nu o sa avem niciodata”

Primarul orasului Ianca, social-democratul Fanel Chirita, a declarat pentru DEBRAILA ca nu aduce la „zilele orasului” un numar mare de artisti importanti pentru a fi la concurenta cu evenimentul similar organizat de Primaria Brailei, subliniind ca in fiecare an incearca sa ridice si mai mult „standardul”.

„Noi cautam sa aducem cati putem (n.r. artisti), fara sa ii reepetam. Nu suntem la concurenta cu Braila si nici nu dam lectii nimanui, insa mereu au fost multi oameni la Zilele orasului Ianca, din imprejurimi si chiar din Braila.Am ajuns aici ca standard si incercam sa fie cat mai bine. Odata am zis ca nu mai facem asa „zilele” si lumea a fost dezamagita”, a spus Chirita.

Edilul a mai precizat ca niciodata nu va aduce pe scena de la Zilele orasului Ianca manelisti, desi exista cetateni care au avut o astfel de cerinta: „Eu nu am auzit oameni din Ianca care sa imi spuna ca dam prea multi bani. Niciodata! Au fost oameni care au vrut manele, dar nu sunt de acord. Manele nu o sa avem niciodata.”

Pentru editia din acest an, Primaria Ianca a semnat contracte cu artisti de renume precum Stefan Banica, Corina, Randi, Dinu Iancu Salajanu sau Daniela Condurache.

Comentarii