stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful judetului: ”Toate utilajele sunt pe teren, la Ianca, Faurei, Jirlau, gata sa intervina. Am cerut apasat ca interventia sa fie mult mai rapida decat in anii precedenti”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat pentru DEBRAILA ca utilajele firmei care a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor judetene se afla pe teren, precizand ca a solicitat ca interventia in cazul in care se blocheaza un drum ”sa fie mult mai rapida decat in anii precedenti”.

”Inainte de videoconferinta cu ministrul de Interne, noi am facut o sedinta la Consiliul Judetean si am trasat toate sarcinile. Am discutat si cu castigatorul contractului ca toate utilajele sa fie pe teren, dotate cu material antiderapant. Am cerut apasat ca interventia sa fie mult mai rapida decat in anii precedenti, ca termenii de reactie sa fie mult mai scurti. Vreau sa se actioneze corespunzator. Utilajele sunt plasate toate in judet, la Faurei, Ianca, Jirlau, in toate punctele stabilite, si sunt gata sa intervina, a spus Chiriac.

ANM a emis cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii, printre care si Braila, valabil vineri intre orele 02.00 – 18.00.

Comentarii