stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „Pe liberali ii lasam in balacareala si in mocirla in care se afla. Nu mai raspundem la subiecte de cancan”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va mai comenta declaratiile alesilor locali liberali, reprosandu-le ca in sedinte Consiliului Judetean vorbesc pe langa subiect si aduc in discutii „subiecte de cancan”.

„Subiectele de cancan nu ma caracterizeaza, sunt un om  cerebral si echilibrat. Nu vreau sa mai raspundem si sa ii lasam in balacareala si in mocirla in care se afla. (…) Nu vreau sa mai vorbim despre telenovele sau povesti ametitoare, cu subiecte gen Soare, Luna sau martieni. Este ultima oara cand mai comentez subiecte de cancan. Eu cred ca s-a ajuns prea departe, mai ales cu subiectele imaginare. Oamenii care ne-au ales asteapta cu totul altceva de la noi, in primul rand un alt limbaj. Limbajul lor denota buna-crestere si cei sapte ani de acasa”, a spus Chiriac.

Seful CJ i-a ironizat pe liberali, facand referire la doua afaceri imobiliare dubioase din anii trecuti, in care, in diverse forme, PNL a fost implicat: „Va amintesc ca dansii nu vad Padurea Stejaru din cauza stejarului si Piata Concordia din cauza liniilor de tramvai si alte subiecte care au fost rostogolite de-a lungul timpului.”

Comentarii