stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „Pe 25 noiembrie, la AGA HC Dunarea, sa vina domnul Cirligea si sa spuna ce vrea si cum vrea. I s-a mai cerut sprijinul si a refuzat”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat pentru DEBRAILA, ca il asteapta pe liberalul Florin Cirligea, care a anuntat ca a dorit sa finanteze echipa de handbal, dar autoritatile l-au refuzat, la sedinta Adunarii Generale a Asociatilor HC Dunarea, pe 25 noiembrie, unde „sa spuna ce vrea si cum vrea”.

„Nu este echipa niciunui partid, cum a zis domnul Cirligea, ci a brailenilor. Trebuie intrebat domnul Cirligea de cate ori a venit conducerea la el si i-a refuzat? Acum sa inteleg ca e campanie si da bine? Pe 25 noiembrie il asteptam la sedinta AGA sa vina sa spuna ce vrea. Echipa e a brailenilor. Toti investitorii sunt primiti cu bratele deschise. Niciodata nu i s-a pus nimanui piedica. Sunt declaratii mincinoase si pur electorale. Are tot acceptul nostru, dar sa nu o faca doar in campanie”, a mentionat Chiriac.

Comentarii