stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „M-am intalnit cu Gabriel Lala, un om cu viziune. A reusit sa faca lucruri bune pentru turismul brailean, fara foarte multi bani”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat pentru DEBRAILA ca s-a intalnit cu Gabriel Lala (foto) de la Asociatia „Clubul de Turism Proilavia”, aratand ca doreste sa afle si opinia societatii civile cu privire la turism. Intrevederea a avut loc in contextul in care sefei firmei de turism a Consiliului Judetean, Reliana Bogdan, i se reproseaza, fapt recunoscut chiar si de Chiriac, ca nu a intreprins proiecte de impact, in ultimii ani.

„Dupa ce am auzit de actiunile frumoase pe care domnul Lala le deruleaza in domeniul turismului, fara sa stau prea mult pe ganduri, am pus mana pe telefon si l-am sunat. Ne-am intalnit si cred ca discutia a fost pe placul ambelor parti. Mereu voi fi deschis catre societatea civila, indiferent despre ce subiect este vorba. Domnul Lala, un om din societatea civila, a reusit sa faca lucruri bune pentru turismul brailean, fara sa aiba la dispozitie foarte multi bani. E o reteta de urmat, categoric. Astept sa primesc de la dumnealui viziunea sa despre turism, in scris, si apoi mergem mai departe. E un om care are competente si viziune in acest domeniu. Mi-a spus ca, din punctul sau de vedere, „Rocreativ” ar trebui sa faca mult mai mult pentru turismul local”, a precizat Chiriac.

Presedintele CJ a mai adaugat faptul ca va organiza o dezbatere publica, „cu toti actorii implicati”, pentru a vedea care sunt prioritatile turismului brailean pe termen scurt, mediu si lung.

Comentarii