stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „Ii urez succes prietenului Tudose, locul 3 pe lista ProRomania la europarlamentare” | Ironie: „La PSD, pe locul 5 e Dan Nica, un europarlamentar care a facut foarte mult bine Brailei”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, i-a urat public succes la alegerile europarlamentare fostului prim-ministru Mihai Tudose, care se afla pe locul 3 pe lista „ProRomania” la alegerile europarlamentare, ironizand insa lista PSD, unde, pe un loc eligibil, se regaseste galateanul Dan Nica.

De-a lungul timpului, presa a vorbit despre Nica ca fiind personajul politic cel mai influent care s-a opus construirii podului peste Dunare, protejand astfel interesele financiare din jurul traversarii fluviului cu bacul.

„Am vazut lista la Pro Romania. Fostul coleg si prietenul meu Mihai Tudose este pe locul 3. Ii urez succes si multa sanatate, ca aseara (n.r. marti) a patit un necaz. Avem si o colega pe locul 17 (n.r. Carmelia Dragomir Balanica, propunerea PSD Braila de pe lista pentru alegerile europarlamentare), avem si un europarlamentar care a facut foarte mult bine Brailei, pe locul 5 (n.r. Dan Nica, presedintele PSD Galati). Va fi destul de complicata alegerea. Pana la urma, brailenii aleg… sa vedem daca uita mia de ha, daca uita anumite subiecte pe care Galatiul intodeauna a pus frana”, a declarat Chiriac.

Totodata, presedintele CJ a subliniat, „cu tarie si cu toata intelegerea”, ca va fi alaturi de braileni si nu de galateni, aluzie clara la prezenta lui Dan Nica pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

VIDEO | Carmelia Balanica, braileanca de pe lista PSD pentru europarlamentare: locul 17! | „Braila este un oras PSD-ist!”

Comentarii