stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, despre prefectul Boboc: „De cand si-a luat mandatul s-a gandit la un singur lucru: sa fie in campanie electorala. A transformat Prefectura in punct de lucru al PNL”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, il acuza pe prefectul Catalin Boboc ca se afla in „campanie sau precampanie electorala”, reprosandu-i faptul ca pe timpul starii de urgenta nu l-a consultat pe nicio tema, in contextul in care Boboc conduce Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, iar Chiriac este vicepresedintele organismului. 

Mai mult decat atat, seful judetului sustine ca Boboc a transformat Institutia Prefectului „in punct de lucru al organizatiei PNL Braila”.

„Cine este prefectul judetului Braila? Ca nu-mi aduc aminte foarte bine… Eu cred ca domnul Boboc Catalin, ca nu pot să-i spun prefectul judetului Braila, de cand si-a luat mandatul, asa cum si l-a luat, s-a gandit la un singur lucru: sa fie intr-o campanie sau precampanie electorala. Cred ca asta a fost singurul scop si dumneavoastra cred ca ati simtit lucrurile acestea… nu cred ca e cazul sa comentez foarte mult. Cred ca v-ati dat seama cine este domnul Catalin Boboc… (…) Daca el nu este prefectul judetului Braila si s-a ocupat de altceva, transformand Prefectura in punct de lucru al organizatiei PNL Braila… Nu mi se pare normal ca in stare de urgenta presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa nu discute cu vicepresedintele CJSU timp de 6 saptamani. Nu am fost chemat niciodata. Am considerat ca, potrivit ordonantelor militare, dumnealui detinea controlul suprem. Dupa o luna si jumatate, am avut un schimb de sms-uri…”, a declarat Chiriac.

In perioada starii de urgenta, presedintele CJ si prefectul au avut numeroase schimburi de replici taioase, in special atunci cand s-a pus in discutie internarea in Spitalul Judetean de Urgenta a unor pacienti din alte judete, respectiv Galati si Vrancea.

Comentarii