stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „De la 1 februarie, cornul va fi distribuit in scolile din judetul Braila” | Pentru lapte si mar, elevii mai au de asteptat

Daca pentru componentele lapte si mar din programele guvernamentale „Lapte-corn” si „Fructe in scoli” abia a fost lansata procedura de licitatie, Consiliul Judetean, prin vocea presedintelui Francisk Chiriac, promite ca, de la 1 februarie, cornul va fi distribuit in scoli.

„Procedura de corn este 99% finalizata, trebuie incheiat raportul final al procedurii. Eu sper ca de la 1 februarie sa putem distribui cornul in scoli. Procedura de lapte si mar este in evaluare si speram sa nu mai avem atat de multe impedimente si contestatii si sa fie adjudecate cat mai repede. Am facut pentru lapte si mar procedura pe acord-cadru, ca sa nu mai avem probleme pe urmatorii 2 ani, a declarat Chiriac.

Licitatia pentru corn s-a incheiat, insa, procedura birocratica fiind inca pe ultima suta de metri, motiv pentru care Consiliul Judetean sustine ca poate face public numele firmei care a obtinut contractul.

Comentarii