stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „Curajul Olgutei Crivat poate fi si de la partid, dar va fi sanctionata. Sub nicio forma nu ii prelungesc mandatul de director de ingrijiri al Spitalului Judetean”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a declarat ca, desi ar putea din punct de vedere legal, nu ii va prelungi mandatul, care expira in iunie, Olgutei Crivat, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean. Crivat este membru PSD.

Totodata, Chiriac a precizat ca nu este de acord cu infiintarea a trei posturi noi de directori, printre care si director „pentru reforma”, propunere venita din partea actualei echipe manageriale si sustinuta in Consiliul de Administratie al spitalului de catre Crivat.

„Chiar daca se agita ei, nu putem merge pe o astfel de formula. CJ aproba organigrama si statul de functii la Spitalul Judetean si un astfel de document nu a ajuns la mine. Nu sunt de acord cu noi directori la Spitalul Judetean. (…) Doamna Crivat este, in afara de membru PSD, director de ingrijiri al spitalului, mandat care i se termina in iunie. Inainte de a fi colega de partid, eu ma gandesc mai mult la actul de management. Curajul ei poate fi si de la partid, dar va fi sanctionata pe parte administrativa. Mandatul i se incheie in iunie si nu va fi prelungit sub nicio forma”, a spus Chiriac.

Comentarii