stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, anunta MASURI DRASTICE la HC Dunarea | Membrii sustinatori care nu si-au platit cotizatia VOR FI DATI AFARA

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Adunarea Generala a clubului de handbal „Dunarea” urmeaza sa ii excluda din asociatia sportiva pe membrii sustinatori care nu si-au indeplinit „anumite obligatii”, facand referire la plata cotizatiei.

„La HC Dunarea suntem intr-o procedura a convocarii Adunarii Generale, dupa auditul de la Consiliul Judetean, unde e stipulat clar ca banii Consiliului Judetean au fost cheltuiti corespunzator si legal. Conducerea clubului va face o curatenie in ceea ce priveste partea legislativa si partea de sustinatori, care doresc sa fie alaturi de echipa, dar nu si-au indeplinit anumite obligatii. Unii dintre ei nu si-au platit cotizatiile si atunci Adunarea Generala trebuie sa ia niste hotarari, sa facem putina curatenie. Ne dorim liniste la echipa. Vedeti ca rezultatele au inceput sa apara. Ne dorim mai multa liniste”, a declarat Chiriac.

Totodata, seful CJ a mai mentionat faptul ca scandalurile legate de club, in care au fost implicati politicieni aflati in conducerea HC Dunarea, au afectat imaginea handbalului brailean, dar si a judetului: „Ma doare ca facem de ras acest judet, acest club, care a avut rezultate foarte bune si trebuie sa aiba in continuare!”

Comentarii