stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, presedintele CJ: „Viitorul manager interimar al Spitalului Judetean va fi membru PSD. Provine din sistem”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a declarat, in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca imediat dupa expirarea mandatului actualului manager al Spitalului Judetean de Urgenta va numi un manager interimar, pentru o perioada de jumatate de an. Desi a refuzat sa spuna despre cine este vorba, Chiriac a dezvaluit faptul ca este vorba despre „un om al sistemului”, membru PSD.

„Managerul va fi numit interimar pentru 6 luni de zile. O sa avem o perioada, nu de proba, ca deja ne cunoastem, in care o sa vedem daca lucrurile merg in directia care ne dorim cu totii, sa vedem ca lucrurile se schimba in bine. Apoi, vom organiza concurs si vom avea un manager pe 3 ani de zile, cu indicatori de performanta, cu evaluari la 6 luni, la 1 an. Imi asum si aceasta parte, pentru ca e in fisa postului meu si e in raspunderea mea ca spitalul sa mearga bine, sa gasim un om competent. Daca e membru de partid nu inseamna ca nu e un om profesionist. E un om care cunoaste bine sistemul. Nu o sa va spun nume. Eu i-am sugerat ca ar fi bine sa vina cu o noua echipa manageriala sau imbunatatita foarte mult, cu un nou director de ingrijiri, cu ce director medical va vrea sa colaboreze”, a spus seful CJ.

Chiriac a mai precizat ca va face numirea in ultima zi de mandat a actualului manager Mihail Iugulescu, undeva la jumatatea lunii mai.

Comentarii