stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, avertisment pentru sefa turismului, Reliana Bogdan: „Nu avem rezultate, plecam acasa!”

Noul presedinte al Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a lasat sa se inteleaga, joi, in cadrul une conferinte de presa, ca o va schimba din functie pe sefa „Rocreativ”, Reliana Bogdan, daca societatea de turism a CJ nu va urma un plan strict de dezvoltare. „Nu mai accept joburi de tipul <<timpul trece, leafa merge>>. Nu avem rezultate, plecam acasa!”, este avertismentul lui Chiriac.

„Aceasta societate poate aduce multe beneficii si plus valoare municipiului si judetului, dar, din punctul meu de vedere, daca in urmatoarele luni… Vreau sa imi prezinte doamna de la „Rocreativ” un plan de dezvoltare al acestei societati si cu termene. Daca nu se tine de cuvant, o sa facem putina schimbare acolo. Vreau sa am o discutie cu Agentia Nationala de Turism, sa ne faca un referat de oportunitate, sa ne facem un plan pentru a dezvolta turismul in judet”, a declarat presedintele CJ.

Reliana Bogdan, fost consilier judetean PDL, a fost instalata la conducerea „Rocreativ”, in martie 2014, in periooada in care judetul era condus de fostul baron Gheorghe Bunea Stancu. La inceputul lunii aprilie 2016, consilierii judeteni au votat prelungirea mandatului Relianei Bogdan pana in 2020, desi au existat numeroase voci care au spus ca ‘Rocreativ” nu a facut mai nimic pentru turismul brailean, vorbindu-se despre „sinecuri”.

Comentarii