stiri Braila – debraila.ro

Cei patru tineri acuzati ca au violat doua minore pe un camp AU FOST ARESTATI PREVENTIV | Ce spune Politia ca s-a intamplat miercuri seara

In dimineata zilei de joi, 14 decembrie, in jurul orei 04:00, doua adolescente, in varsta de 16 si 17 ani, s-au prezentat la Politia Municipiului, reclamand faptul ca au fost violate de trei barbati. Ar fi fost fortate sa intretina relatii sexuale pe un camp de pe raza comunei Stancuta.

Dupa primele cercetari, politistii au au stabilit un cerc de suspecti. De fapt, fetele au fost violate de patru persoane, suspectii fiind adusi la audieri. Dupa un interogatoriu de cateva ore, au fost retinuti pentru 24 de ore, iar, vineri, instanta a admis propunerea procurorilor de arestare preventiva.

Un suspect de 25 de ani, pe care adolescenta de 17 ani l-a cunoscut pe o retea de socializare, ar fi venit insotit de doi amici la intalnirea stabilita de comun acord pentru miercuri seara, la ora 19:00.

Sub pretextul ca trebuie sa ii plateasca unui prieten o datorie, cei trei le-au convins pe fete sa ii insoteasca pana in localitatea  Viziru, unde, intr-un bar, barbatii ar fi consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, au plecat impreuna in satul Lanurile, de unde au mai  luat un barbat de 34 de ani, ajungand apoi in Stancuta. Acolo, pe un camp, au inceput, sub un val de amenintari, violurile. Doar una dintre victime ar fi fost lovita.

Fetele ar fi fost aduse in municipiu de suspecti.

Potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, trei dintre suspecti pe care sunt Samuel Ionut Ion (25 de ani), Sorin Constantin (aproximativ 30 de ani) si Dumitrel Stoican (aproximativ 30 de ani), toti din satul Lanurile, comuna Viziru. Ei fac parte din comunitatea roma din localitate.

Constantin si Stoican sunt casatoriti, avand fiecare cate trei copii. Cu ani in urma, cei doi ar mai fi fost implicati intr-un caz de viol.

Comentarii