stiri Braila – debraila.ro

Cei 11 noi politisti braileni mai au putin si intra in paine

Cei 11 agenti de politie care au promovat examenele de incadrare din sursa externa si reincadrare au depus luni, 11 iulie, Juramantul de Credinta in prezenta conducerii Inspectoratului de Politie Judetean si a politistilor din cadrul unitatilor teritoriale unde s-au facut repartitiile.

Noii oameni ai legii isi vor desfasura activitatea ca agenti de ordine si siguranta publica in cadrul posturilor de politie comunale Maxineni, Salcia Tudor, Victoria, Ulmu, Dudesti, Rosiori, Frecatei, Bertestii de Jos, Galbenu, Baraganul si Viziru.

In perioada 25 iulie – 21 octombrie, agentii vor lua parte la un curs intensiv de pregatire teoretica si practica, organizat de institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne, in cadrul caruia vor invata tainele meseriei de politist, iar pana la sfarsitul lunii decembrie isi vor desfasura activitatea profesionala la posturile de politie la care au fost repartizati, sub indrumarea tutorilor desemnati.

La sfarsitul tutelei profesionale, respectiv in luna ianuarie, cei 11 agenti de politie vor sustine un examen de definitivare, in urma caruia cei promovati vor deveni politisti cu acte in regula.

Comentarii