stiri Braila – debraila.ro

Ceasul din Piata Traian, marca inregistrata si mascota oficiala a Brailei

Ceasul din Piata Traian, construit in 1909, va deveni marca inregistrata a municipalitatii. Anuntul a fost facut de primarul Marian Dragomir, care a precizat ca au fost depuse documentele necesare in acest sens.

„Avem un simbol al municipiului Braila care a fost inclus in patrimoniu pentru prima oara in anul 2008 si pe care am considerat ca e bine sa-l avem si ca marca inregistrata, pentru a nu fi vreodata in situatia Parlamentului Romaniei, care a fost inregistrat ca marca de o persoana fizica. Ma refer la Ceasul din Piata Traian. Am depus documentele, asa cum mi-am asumat”, a spus primarul.

Totodata, edilul a mai declarat ca Ceasul este mascota oficiala a orasului si ca brailenii o vor putea vedea pe strazi de Zilele Brailei, fiind realizata de cei de la Teatrul de Papusi „Carabus”.

Dupa incheierea manifestatiilor, Primaria va contacta o societate specializata pentru realizarea si celei de a doua mascote, care va reprezenta tot Ceasul din Piata Traian. Cele doua exemplare vor fi prezente la toate evenimentele care se vor avea loc in Braila.

Comentarii